€ 29,99
SKU
LGC165CH17-v1

De Lovegel Massage Kaars zorgt voor een unieke massage, met heerlijk geurende en lekker warme olie die je rechtstreeks op de huid kunt schenken.

Productomschrijving:

Deze massage kaars van Lovegel zorgt voor een ontspannende en spannende massage in één. Het idee van een kaars zorgt al voor een bepaalde spanning en de heerlijk zoete kersen geur zorgt voor de juiste stemming. 

Steek de kaars 10 minuten voordat je de massage wilt geven of ontvangen aan en laat het kaarsvet omsmelten tot een heerlijk zachte en lekker warme massage olie. Je kunt de olie vervolgens rechtstreeks op de huid schenken. Het witte porseleinen potje heeft een handige schenktuit waardoor je (bijna) niet kunt morsen tijdens het schenken en er dus ook geen massage olie verloren gaat. De olie heeft een prettige temperatuur, maar is niet extreem warm zoals bij een SM kaars. Ook zal de kamer waarin je de kaars aansteekt heerlijk naar zoete kersen geuren.

De olie die ontstaat voelt lekker zacht en glad aan en je kunt er lekker lang mee masseren. Begin met een klein beetje want je kunt er altijd nog wat olie bijgieten wanneer jullie dat prettig vinden.

De Lovegel massage kaars kersen is leuk voor jezelf maar ook ideaal als een origineel cadeau voor een goede vriend of vriendin, of met Valentijn.

Productinformatie:

Merk: Lovegel
Soort: Massagekaars
Geschikt voor: Een spannende of ontspannende massage
Geur: Kers
Inhoud: 165 gram
Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkLovegel
inhoud ml165 gram
ColorWit
doelgroepdames, heren
Price€ 29,99

Related products

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of