Terugsturen binnen 14 Dagen - Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. 

Het herroepingsrecht geldt niet voor: 
- maatwerk;
- hygiëne producten waarvan de verzegeling is verbroken

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF) . Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. 

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept en het product voldoet zich aan de voorwaarden(verpakking in originele staat en seal stickers niet geopend/compleet), ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, exclusief verzendkosten* (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. 

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Stuur jouw retouren indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en compleet naar ons retour.


Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, zullen wij de kosten bij jou in rekening brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan wordt de waardevermindering bij jou in rekening gebracht. 

Retouradres: Siam Olie, Koperslager 19, 3861 SJ Nijkerk*

De volgende producten worden, indien het product is geopend en/of de seal is verbroken, in verband met hygiëne niet teruggenomen(wettelijk bepaald):

- Siam Olie

- Siam Mask

- Zestra

- Overige glijmiddelen en massageolie

 

* De verzendkosten zijn 4,99 euro binnen Nederland  en 6,95 België voor bestellingen onder de 50 euro. Bestellingen worden vanaf 50 euro gratis verzonden. Mocht hierna een artikel of meerdere artikelen worden geretourneerd en het totaalbedrag van je bestelling komt onder de 50 euro uit, dan worden er alsnog 4,99 of 6,95 euro verzendkosten berekend. Dit bedrag zal in mindering gebracht worden op het bedrag van het geretourneerde artikel. Je bent zelf verantwoordelijk voor de zending, bewaar daarom goed je verzendbewijs. Pakketten worden alleen aangenomen op werkdagen tussen 8.00 - 17.00 uur.

Garantie

Tevreden klanten en service zijn voor ons uiterst belangrijk. Maar het kan altijd gebeuren dat een artikel kapot is, niet goed werkt of dat er een ander probleem heeft. Geen probleem samen lossen we het graag met je op.

Gegronde klacht?

Je hebt alleen garantie bij een gegronde klacht. Dit houdt in dat de klacht niet komt door:
- beschadiging door opzet, of door nalatigheid (bijvoorbeeld water-, val en/of stootschade)
- onoordeelkundig gebruik of nalatig onderhoud
- normale slijtage en/of
- beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.
- Zelf schade aanbrengen bij het product omdat je het wilt repareren en dit niet goed gaat.

Wij volgen bij het afhandelen van artikel klachten uiteraard de wet. De wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten(dit gaat om de nederlandse en niet het europese).

Wij geven minimaal 30 dagen garantie op alle artikelen die je bij ons koopt (doet niets af aan de wettelijke garantie).