€ 29,99
SKU
LGC165V17-v1-3

De Lovegel Massage Candle is een massagekaars met de geur kokos. Hij smelt om tot een heerlijke massage olie die een prettige temperatuur heeft zodat je hem direct op de huid kunt schenken.

Productomschrijving:

Met deze kwalitatieve massage kaars van Lovegel geef of ontvang je een heerlijke ontspannende en tegelijkertijd spannende massage in één. Het idee van een kaars op je lichaam gieten zorgt al voor (prettige) spanning en de heerlijke kokos geur zorgt voor de juiste stemming. 

Steek de kaars 10 minuten voordat je de massage wilt ontvangen of geven aan. Het kaarsvet kan zo mooi omsmelten tot een lekker warme en zachte massage olie. Je kunt de massageolie na deze 10 minuten rechtstreeks op de huid schenken. Blaas wel eerst even de kaars uit voordat je gaat schenken. Het porseleinen potje is heeft een handige schenktuit. Door aan deze kant te gieten kun je (bijna) niet kunt knoeien en zal er dus ook geen massage olie verloren gaan. De olie heeft een heerlijk warme temperatuur, maar is niet extreem warm zoals bij een SM kaars. Mooi meegenomen is dat de kamer heerlijk naar kokos zal ruiken. 

De massage olie voelt lekker zacht en glad aan op de huid waardoor je een lekker lange massage kunt geven. Begin met een klein beetje olie. Je kunt er altijd nog wat olie bij gieten wanneer jullie toch langer door willen gaan met de massage.

De Lovegel massage kaars kokos is niet alleen leuk voor jezelf maar ook heel geschikt als een origineel cadeau voor bijvoorbeeld valentijn of met een bruiloft.

Productinformatie:

Merk: Lovegel

Soort: Massagekaars

Geschikt voor: Een spannende of ontspannende massage

Geur: Kokos

Inhoud: 165 gram

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkLovegel
inhoud ml165 gram
ColorWit
doelgroepdames, heren
Price€ 29,99