Siam is de oude naam van Thailand. Volgens een eeuwenoud recept wordt een gouden vloeistof gemaakt: Siam Olie. Aan Siam Olie werd Aloë Vera toegevoegd. Aloë Vera wordt wereldwijd al duizenden jaren gebruikt om de huid te verzorgen. In Azië is Aloë Vera van oudsher een vast bestanddeel in gezondheidskuren.

Siam Olie is een verzorgende olie met aloë vera, lotus bloesem, jasmijn en amandelolie. De olie kan worden gebruikt over het hele lichaam zoals voor gezicht en haarverzorging, bodylotion of een massage. Door de verzorgende werking is het uiterst geschikt om de olie te gebruiken na een lange dag in de zon of in het water, maar ook voor huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en netelroos. 

De olie wordt direct opgenomen door de huid waardoor de huid niet vet aanvoelt. Voor elk huidtype en elke leeftijd, Siam Olie vertraagt de gevolgen van het ouder worden.

Merk: Siam Olie
Soort: Massage en huidverzorging
Inhoud: 3x60ml
Hoofdingrediënten: Aloë vera, lotus bloesem, jasmijn en amandelolie
Toepassing: Het gehele lichaam van een baby huid tot een oude gerimpelde huid
Ingrediënten: Prunus Amygdalus Oil, Parfum, Aloe Berbadensis Leaf Extract, Carotene, Tocopherol, Jasminum Officinale Flower Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Eugenol, Hydroxycitronellsl Benzyl Salicylate, Geraniol, Farnesol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal

Meer informatie
Weight1
MerkOverig
ColorMulti colored
doelgroepdames, heren
Price€ 19,99