€ 29,99
SKU
LGC165V17-v1-2

De Lovegel Massage Candle is een massagekaars met de geur mango. De kaars smelt om tot een heerlijk warme massage olie die naar mango geurt, en lekker lang glad blijft.

Productomschrijving:

Met deze luxe massage kaars van het merk Lovegel geef of ontvang je een lekkere ontspannende maar ook spannende massage in één. Het idee van een kaars op je lichaam zorgt al voor een spanning en de heerlijke zoete geur van mango zorgt voor de juiste stemming. 

Steek de kaars 10 minuten voordat je de massage wilt geven of ontvangen aan. Hierdoor kan het kaarsvet omsmelten tot een lekker warme en zachte massage olie. Je kunt de massageolie rechtstreeks op de huid schenken, maar blaas wel eerst even de kaars uit. Het porseleinen potje is voorzien van een handige schenktuit. Door aan de kant van de tuit te gieten kun je (bijna) niet kunt morsen en zal er dus ook geen massage olie verloren gaan. De olie heeft een hele prettige temperatuur, en dus niet extreem warm zoals bij een SM kaars. Nog een voordeel is dat de kamer heerlijk naar mango zal ruiken. 

De massage olie die ontstaat uit de kaars voelt lekker zacht en glad aan. Je kunt er een lekker lange massage mee geven. Begin altijd met een klein beetje, want je kunt er altijd nog wat olie bij gieten wanneer jullie toch langer door willen gaan met de massage.

De Lovegel massage kaars mango is ideaal voor jezelf maar ook heel geschikt als een origineel cadeau voor een goede vriend of vriendin, of met bijvoorbeeld met een bruiloft.

Productinformatie:

Merk: Lovegel

Soort: Massagekaars

Geschikt voor: Een spannende of ontspannende massage

Geur: Mango

Inhoud: 165 gram

Voorraad: Uit voorraad leverbaar

Meer informatie
Weight1
MerkLovegel
inhoud ml165 gram
ColorWit
doelgroepdames, heren
Price€ 29,99